Peter Schmeichel: Højlund trengte desperat et gjennombruddsmål

17. januar 2024 Av billigefotbaG2024 0

I den 21. runden av den engelske Premier League var Manchester United vertskap for Tottenham Hotspur 13. januar 2024, Fotballdrakt Manchester United og etter uavgjort 2-2 begynte prestasjonene til Manchester United-spillerne raskt å bli diskutert, inkludert Højlunds scoring i de første tre minuttene.

Stjernen Peter Schmeichel sa om Højlunds mål: «I det øyeblikket var Højlund i målet han scoret mot Tottenham: «André Onana startet kontringen, Bruno spilte en flott ball og Højlund bearbeidet den veldig bra. Han kan score når han får nok sjanser, men Højlund har så lite støtte i dette Manchesar United-laget at han ofte må skape sjanser selv.

Det er ikke en plutselig endring for Højlund, han så ut til å snu ting etter at Manchester United bleknet denne sesongen, og han tok tilbake formen da han scoret mot Villa. Højlunds mål kom bare tre minutter ut i kampen, og han scoret etter et flott trekk. Højlunds skudd viste at han var klar og det vellykkede målet hjalp laget hans til en fantastisk start på kampen. Selv om han bare scoret ett mål, kombinert med hans tidligere prestasjon, lot han omverdenen igjen se skyggen av Erling Haaland.

Før det likte media å sammenligne Højlund med Erling Haaland, enten det var teknisk prestasjon, spillestil, mål eller utseende, alle syntes han var veldig lik Erling Haaland, selvfølgelig var alle kommentarene positive, men Erling Haaland har fortsatt samme styrke og prøver fortsatt å spille en viktig rolle i laget denne sesongen, unntatt skader, billige fotballdrakter til barn og Højlund fulgte denne sesongens trend, men klarte ikke å spille en viktig rolle i laget. øjlund mistet formen under en dårlig sesong for Manchester United og fikk selvfølgelig mye kritikk, men nå som han også forbedrer seg, brukte ikke Manchester United 85 millioner euro forgjeves.