“0-2! Arsenal ydmyket med tre påfølgende tap og ute av begge turneringer. Står overfor en sesong uten troféer. Liverpool avanserer i flere turneringer.”

9. januar 2024 Av billigefotbaG2024 0

“Med tap mot både West Ham og Fulham kan avslutningen på 2023 for Arsenal sies å være en total fiasko, og etter tre runder uten seier har de falt til fjerdeplass på tabellen. I den tredje runden av den engelske FA-cupen sto Arsenal igjen tidlig overfor Liverpool, Fotballdrakt Barn Arsenal der Eduard og Arnold i første omgang traff tverrliggeren. I andre omgang headet Valtteri Bottas ballen i stolpen, og Arnold scoret på et frispark, noe som resulterte i et selvmål av Ki-Jana Hoever. På overtid assisterte Bottas igjen Diego Diaz og sikret seieren. Liverpool beseiret Arsenal 2-0 på bortebane og avanserte til fjerde runde av FA-cupen.

Sammenlignet med skytterlagets bekymringsfulle form for nylig, leder Liverpool med tre poeng foran andreplasserte Aston Villa og har konsekvent beholdt topplasseringen på tabellen. De to lagene møttes først på Anfield og endte uavgjort. Med tanke på de kommende kampene har både Klopp og Arteta gjort visse rotasjoner.

På hjemmebane begynte Arsenal å true, og i det andre minutt initierte Ramsdale et langt angrep, der Nelson etter å ha passert Alisson alene skjøt ballen rett på nettet. I det syvende minutt avverget Alisson et skudd fra poeng etter et hjørnespark utført av Eduard. Deretter gjenvant Havertz ballen ved en kontrast og sendte umiddelbart av gårde et langskudd, der Alisson parerte nede. I det ellevte minutt gjorde Gomez en feil under press fra Saka, Havertz vendte på bunnen og sendte ballen tilbake, men Eduard skjøt i tverrliggeren uten å stoppe ballen!

I det 23. minutt trengte Nelson inn i feltet fra venstre side, ble felt av Arnold, men hoveddommeren dømte ikke straffespark. I det 35. minutt brøt Sakas dribling gjennom, men ballen ble blokkert. Ben White kom på tvers og sparket voldsomt, men Alisson avverget ballen over mållinjen. I det 41. minutt ble Saka feltet ved kanten av straffesparkfeltet under press fra McAllister, men hoveddommeren mente fortsatt at det var en rimelig kollisjon. Liverpool fikk først en sjanse rett før pause, i det 45. minutt brøt Gakpo gjennom og sendte en pasning, Arnold trakk seg tilbake og skjøt ballen kraftig, men ballen traff tverrliggeren og spratt ut!

I andre omgang økte Liverpools angrep, og begge lagene utviklet gradvis et åpent spill. I det 54. minutt gjorde Nunes en inntrangende løp fra venstre, skar inn og skjøt ballen, som likevel gikk forbi målet. I det 57. minutt sendte Eduard en dødball, Havertz startet raskt et løp ned venstre side og leverte flatt foran mål, men Saka skjøt over målet ved stolpen. I det 61. minutt endret Havertz avleveringen, Saka prøvde et baklengshode, men ballen fløy over målet. I det 72. minutt flyttet Rice ballen sentralt, Saka skar inn og skjøt ballen, men den gikk igjen forbi målet.

Det var takket være to mål på overtid at Liverpool beseiret Arsenal 2-0 og avanserte til fjerde runde av FA-cupen. Med førsteplass i Premier League, førsteplass i UEFA Europa Conference League og avansement til semifinalen i Carabao Cup, fortsetter Klopps lag å gjøre fremskritt på alle fronter. På den annen side har Arsenal nå opplevd tre påfølgende tap i alle turneringer, Fotballdrakt barn med navn er eliminert fra både Carabao Cup og FA-cupen og ligger 5 poeng bak i ligaen. Med en usikker utsikt i Champions League er det sannsynligvis en sesong uten suksess for Gunners.”